Pályázat

Cherry Apartmanház 9600 Sárvár Esze Tamás u 37.
Projekt szám: TFC-M-1.1.2-2020-10166
Támogatás összege: 3 000 000 Ft
Támogatás mértéke: 100 %
Megvalósulási idő: 2020.06.21-2021.02.23.
Kedvezményezett: Tóth Kornélia
Cherry Apartmanház a magánszálláshelyek és egyéb szálláshelyek fejlesztése program keretében a belsőépítészeti arculatának, minőségének fejlesztésére, és a kapcsolódó helyiségeinek átalakítására, felújítására irányulóan 3.000 000 Ft támogatásban részesült. A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósult meg.
Köszönjük Magyarország Kormányának a támogatás biztosítását, melynek következtében apartmanjainkat részben kényelmesebbé varázsoltuk, részben pedig a régi elavult technikai berendezéseket modern, új eszközökkel váltottuk fel. A földszinti bejárati ajtók cserére szorultak, és szúnyogháló ajtó felszerelése vált szükségessé. Komplett Wifi Internet hálózat cseréjét fedeztük a pályázati összegből azért, hogy vendégeink számára a mai elvárásoknak megfelelő minőségű szolgáltatást tudjunk nyújtani.
Beltéri festés és villanyszerelési munkálatok kerültek még kivitelezésre. Zuhanykabinokat cseréltünk, és a régi, megkopott szőnyegpadlók helyett új padlóburkolatot helyeztünk le. Nem maradhatott el néhány tárgyieszköz cseréje sem (étkezőasztal, székek ágy és matracok, szőnyeg mosógép, hűtőszekrények, elektromos sütő). Szelektív hulladékgyűjtők felhelyezése valósult még meg, továbbá irodánkban új számítógépes technikai alkatrészek segítségével tudjuk a dokumentációs anyagokat feldolgozni.
Nagyon örülünk a lehetőségnek, mert ezzel vendégeink magasabb szintű ellátását tudjuk biztosítani, továbbá praktikus dolgokkal tudjuk megkönnyíteni a napi munkánkat.